×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

1938360 886 - کشف زیردریایی ناتو توسط روسها

به گزارش میلیتاری نیوز، ژنرال ایگور کوناشنکوف سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: یک فروند زیردریایی هلند ساعت ۱۸ و ۵۰ دقیقه روز چهارشنبه به وقت مسکو نزدیک ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف شناسایی شد.
وی افزود: زیردریایی ناتو برای ردیابی و جاسوسی به ناوگروه روسیه در دریای مدیترانه نزدیک شده بود که ناوهای سورومورسک و وایس آدمیرال کولاکوف آن را شناسایی کردند. حضور این زیردریایی نزدیک ناوهای روسی برای ناوبری دریایی خطرناک بود.
پایگاه خبری شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه به نقل از کوناشنکوف نوشت: شناسایی زیردریایی ناتو با استفاده از تجهیزات ردیابی ویژه تشخیص زیردریایی ناوهای روسی و بالگردهای کا-پی.ال-۲۷ انجام شد.
سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: زیردریایی ناتو سعی کرد با مانور در زیر آب از شعاع ردیابی ناوهای روسی خارج شود که به مدت یک ساعت ارتباط ویژه برقرار شد و سپس محدوده پیرامونی ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف را ترک کرد.
کوناشنکوف همچنین از چند مورد حضور زیردریایی های ناتو در مسیر حرکت ناوگروه روسیه تا دریای مدیترانه در هفته های اخیر خبر داد.
ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف روسیه که همراه ناوگروه این کشور نزدیک سواحل سوریه حضور دارد، براساس برنامه اعلام شده قرار است همراه رزمناو اتمی پطرکبیر در عملیات سرکوب تروریست ها در این کشور مشارکت می کند.
خبرگزاری اسپوتنیک روز سه شنبه به نقل از اعلام یک منبع در وزارت دفاع روسیه به سایت «Gazeta.ru» نوشت: گروه نیروی دریایی روسیه به پیشگامی ناو هواپیما بر و رزمناو سنگین موشک انداز اتمی برای حمله به مواضع شبه نظامیان در استان حلب سوریه طی ۲۴ ساعت آینده آماده می شود.
ناوگروه روسی شامل ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف و چند ناو جنگی دیگر به فرماندهی رزمناو اتمی پطر کبیر، هفته گذشته وارد دریای مدیترانه شدند.
آدمیرال کوزنتسف تنها ناو هواپیمابر روسیه ساخته شده در زمان اتحاد جماهیر شوروی می باشد و سال ۱۹۹۱ همزمان با فروپاشی کار خود را آغاز کرد.
این ناو با جنگ افزارهای پیشرفته موشکی و انواع توپ ها دارای بیشترین نرخ آتشباری در جهان یعنی ۵۰۰۰ گلوله در دقیقه، جنگ زیر سطحی و مقابله با اژدرها، نسبت به نمونه های مشابه غربی کارآمد تر معرفی شده است.
براساس آخرین گزارش موجود، ناوگان هوایی آدمیرال کوزنتسوف متشکل از ۱۹ جنگنده سوخو ۳۳ با توان انجام عملیات در هر شرایط زمانی و آب و هوایی مسلح به تسلیحات هوا به هوا، رهگیری موشک های کروز، بمب های هدایت شونده و بالگردهای ضدزیردریایی و اخطار زودهنگام است.

مسکو از مهرماه سال ۹۴ با درخواست دولت سوریه و استفاده از مجموعه یگان های نیروی هوافضا مستقر در سوریه، پرواز بمب افکن های دوربردی به صورت رفت و برگشت از روسیه، ناوها و زیردریایی ها مواضع تروریست ها بویژه داعش و جبهه النصره را زیر بمباران قرار داده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.