false

وحشت بی سابقه تل آویو از توان نظامی حزب الله
به گزارش مصاف، پایگاه خبری «بانورما الشرق الاوسط» با انتشار تحلیلی نوشت: رژیم اسرائیل به خوبی می داند که اگر وارد جنگ با حزب اللهشود، پاسخ مقاومت قاطع و دردناک خواهد بود.
این پایگاه خبری افزود: تحلیلگران سیاسی و نظامی رژیم اسرائیل بارها در مورد توان موشکی و سلاح های حزب الله به مقامات تل آویو هشدار داده اند، اما در روزهای اخیر فشارهای نظامی علیه اسرائیل بیشتر شده است.
در ادامه این تحلیل آمده است: فشارها به رسانه های رژیم صهیونیستی کشیده شد به طوری که شبکه ۱۰ تلویزیون اسرائیل ضمن نگرانی از جنگ احتمالی پیش رو اعلام کرده که توان موشکی و نظامی حزب الله بسیار پیشرفته است و در جنگ آینده حزب الله قادر خواهد بود که زیرساخت های اسرائیل را مورد هدف قرار بدهد.
پایگاه خبری بانورما الشرق الاوسط همچنین به نقل از یکی از مقامات رژیم صهیونیستی مدعی شده که تسلیحات پیشرفته حزب الله از طریق سوریه، و از طرف ایران به لبنان رسیده، این یعنی ایران از همه طرف اسرائیل را زیر نظر خود قرار داده است.
پیشتر شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزبالله لبنان گفته است صهیونیستها نیز به خوبی می دانند که حزب الله موشکهای نقطهزن را در اختیار دارد و به علت امکاناتی که مقاومت به دست آورده و حمایتهای جمهوری اسلامی و آمادگی حزبالله برای هر جنگی در آینده، این جنگ برای اسرائیلیها سخت تر خواهد بود.
منابع نظامیاسراییلی اظهار کردند که حزب الله اینک موشکهای پیشرفته از نوع یاخونت در اختیار دارد که این امر ارتش اسراییل را وادار می کند تا راهبردهای خود را تغییر داده و به مواضع پیشین خود بازگردد و برای جنگ آتی با حزب الله آماده شود.
شبکه یک العبریه به نقل از منابعی تاکید کرد که موشک بسیار پیشرفته روسیه از سوریه به لبنان رسید.دستگاه های اطلاعاتی اسراییل تا این لحظه از تعیین تعداد موشکها ناتوان هستند و نمی دانند که آیا اینموشکها محدود و یا دهها عدد از آنها وجود دارد. این نوع از موشک ها که به دقت و رادارگریزی معروف هستند، تهدید راهبردی گسترده ای برای ناوگان دریایی اسراییل و نیز تاسیسات اقتصادی رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه به شمار می آید.
true
true
true
true